Over ons

Wij van Kozijnendump.nl zijn een jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren kozijnen van alle soorten materialen met een hoge kwaliteit maar tegen lage prijzen.

Doordat er bij kozijnfabrikanten kozijnen soms net te groot of te klein zijn gemaakt, niet in de juiste kleur zijn geleverd of de verkeerde draairichting hebben, belanden deze kozijnen in een hoekje en worden ze meestal weggegooid na verloop van tijd.

Wij kopen deze kozijnen op en brengen ze naar ons magazijn waar ze gemeten, gepoetst en gefotografeerd worden in onze fotostudio, zodat ze alsnog op de juiste bestemming komen: in een gevel!

Door deze nieuwe manier van inkopen en verkopen van kozijnen, kun je voordelig aan zeer goede kwaliteit raamkozijnen, deurkozijnen of zelfs tuindeuren en schuifpuien komen.

Bij Kozijnendump.nl hebben we al heel wat mensen blij gemaakt die een aanbouw gingen zetten. Het gat voor het kozijn moest nog gemaakt worden dus konden zij een kozijn uitzoeken wat zij mooi vonden en daarop de aanbouw aanpassen!

Advies of vragen? Neem contact met ons op!

 • Goede service en een betaalbare prijs. Dank je wel mannen, we zijn erg blij met onze prachtige schuifpui!

  Peter Clerx

 • Top bedrijf! Super service, zeer vriendelijk, snelle levering. Dank je wel mannen. We zijn er blij, zeker een aanrader!!

  Tareq

 • Top bedrijf! Goede service en kwaliteit zeker een aanrader!!

  Brian

 • Super service en ruime voorraad!

  Nick van Tilburg

 • Goed advies snelle levering

  Max van Riet

 • Kwaliteit en goede service.

  Joël

Scroll naar top
×
Vragen of meer informatie?

Klik hieronder om ons een WhatsApp bericht te sturen en wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bellen of mailen kan ook!

× Wij staan voor je klaar!